Vaasassa valintakokeeseen osallistuvat ne, jotka ovat asettaneet Vaasan yliopiston kauppatieteet ensisijaiseksi hakukohteekseen kauppatieteellisen alan yhteisvalinnan sisällä.

  Koeaika ja -salit

  Kauppatieteellisen alan yhteisvalintakokeet järjestetään keskiviikkona 7.6.2017 klo 10-14.

  Kauppatieteelliseen tiedekuntaan hakevien valintakoesalit julkaistaan tällä sivulla. Hakijat jaetaan koesaleihin sukunimen alkukirjaimen mukaan. Valintakoesalit ovat Vaasan yliopiston Tervahovissa ja Fabriikissa:

  Yliopiston päärakennus Tervahovi, 1.krs, osoite Wolffintie 34

  • Palomäki-sali, A201
   Erikseen sovitut hakijat

  • Auditorio Levón, A202
   Sukunimet alkukirjaimilla A-Le

  • Auditorio Wolff, B201
   Sukunimet Li-Ra

  • Auditorio Kurtén, C203
   Sukunimet Re-S

  Fabriikki-rakennus, 1.krs, osoite Yliopistonranta 10 (samalla kampuksella kuin päärakennus)

  • Syrenius-sali, F118
   Sukunimet T-Ö

  Kokeessa tulee olla mukana:

  • Kuulakärkikynä tai -kyniä (ei mitään muita kirjoitusvälineitä)
  • Kuvallinen henkilöllisyystodistus (=passi, ajokortti, henkilöllisyystodistus tai kuvallinen KELA-kortti). Henkilöllisyystodistus on pidettävä esillä kokeen aikana ja näytettävä koepaperia jätettäessä.

  Kauppatieteellisen alan valintakokeeseen ei saa tuoda omia laskimia. Matkapuhelimet, älykellot ja muut sähköiset laitteet on jätettävä kokeen ajaksi suljettuina valvojille tai laukkuun salin reunustalle.

  Koesaliin voi ottaa juomapullon, jos se on läpinäkyvä eikä siinä ole etikettejä. Muiden eväiden tuonti valintakoesaliin on sallittu vain etukäteen pyydetyllä luvalla (esim. terveydellisten syiden takia, jolloin asiasta on ilmoitettava hakijapalveluihin etukäteen).

  Vastauslomakkeet

  Hakijoille jaetaan kokeen vastauslomakkeet valintakoesalien ulkopuolella ennen kokeen alkua. Jakaminen aloitetaan n. 15 minuuttia ennen kokeen ilmoitettua alkamisaikaa. Lomakkeet on jaoteltu saleihin sukunimen alkukirjaimen mukaisesti. Koepaikalle on siis syytä saapua hyvissä ajoin.