Kauppatieteilijälle maailma on avoinna

  Markkinoinnin johtamisen maisteriohjelma

  Yritykset tarvitsevat erottuakseen ja menestyäkseen luovaa, mutta asiakaslähtöistä strategista markkinointia. Markkinoinnin johtamisen opinnot on tarkoitettu sinulle, joka haluat työskennellä markkina- ja asiakassuuntautuneen liiketoiminnan johtotehtävissä. Markkinoija on luova liiketoiminnan kehittäjä ja analyyttinen päätöksentekijä.


  3 hyvää syytä valita Vaasan kauppatieteet

  Yksi suurimmista.
  Olemme Suomen suurimpia kauppatieteellisen alan toimijoita. Suuresta koosta huolimatta meillä on tiivis yhteisö ja viihtyisä opiskeluympäristö.
  Ole kansainvälisesti kilpailukykyinen.
  Meillä kohtaat opiskelijoita ja opettajia eri puolilta maailmaa. Voit lähteä maailmalle ja jopa opiskella tuplatutkinnon ulkomaisessa yliopistossa.
  Suomen palkituinta koulutusta.
  Meillä on Suomen palkituin yliopistotason koulutus kauppatieteissä. Saat todistetusti asiantuntevaa opetusta ja ohjausta.

  Koe Vaasan kauppatieteet

  Työelämään valmis talousmaailman asiantuntija

  Markkinoinnin alaan kuuluvissa työtehtävissä korostuvat luova ongelmanratkaisu, analyyttinen ajattelu, suhdejohtamisen taidot, vuorovaikutteinen kommunikaatio sekä kuluttaja- ja asiakaslähtöiset toimintatavat. Näiden taitojen rakentaminen muodostaa markkinoinnin opetusohjelman ytimen. Tavoitteena on opiskelu, joka tuottaa itsenäisiä, omaehtoiseen ajatteluun kykeneviä markkinoinnin ammattilaisia.

  Markkinoinnin johtamisen maisteriohjelmassa hankit sekä tiedollisia että taidollisia valmiuksia toimia moninaisissa markkinoinnin asiantuntija- ja johtotehtävissä. Tuemme monipuolisten opiskelumuotojen avulla ongelmanratkaisu- ja päätöksentekokykyä, analyyttistä ja luovaa ajattelua, suhdejohtamisen ja kommunikaation taitoja sekä kuluttaja- ja asiakaslähtöisten toimintamallien ymmärrystä.

  Markkinoinnin johtamisen maisterin tutkinnon suoritettuasi:

  • osaat johtaa markkinointia asiakas- ja kuluttajalähtöisen arvon tuottamiseksi
  • ymmärrät markkinoinnin roolin yrityksen strategisen kilpailuedun rakentajana
  • hallitset markkinatiedon analysoinnin ja argumentoinnin työkalut
  Lisätietoja ohjelmasta ja valintaperusteet näet Opintopolusta.

  Valmistuneiden tarinat

  Pyry Koskimo

  Toimitusjohtaja

  Pyry Koskimo

  Toimitusjohtaja

  Pyry Koskimo opiskeli Vaasan yliopistossa rahoitusta. Tällä hetkellä hän on yrittäjä ja toimitusjohtaja ravintola-alan yrityksessä, jonka hän perusti kaverinsa kanssa....

  Rafael Rantanen

  Analyytikko

  Rafael Rantanen

  Analyytikko

  Rafael Rantanen opiskeli Vaasan yliopistossa rahoitusta ja lähti maisterin paperit kainalossa huipputöihin Lontooseen. Hän kaipaa alumneilta lisää ylpeyttä omasta...

  Saana Temmes

  HR Specialist

  Saana Temmes

  HR Specialist

  Saana Temmes päätti jo lukiossa haluavansa jatkaa opintoja jossakin muualla kuin kotikaupungissaan Helsingissä. Tädin kehut saivat Saanan hakemaan kauppatieteiden...

  Sami Sykkö

  Toimittaja, viestintä- ja markkinointikonsultti

  Sami Sykkö

  Toimittaja, viestintä- ja markkinointikonsultti

  Sami Sykkö muistaa Vaasan yliopiston unelmayliopistona. Kansainvälistä markkinointia opiskellut Sykkö löysi Vaasassa toimittajan äänensä ja ura sai uuden suunnan.

  Lisätietoja hakemisesta ja opinnoista

  Hae ohjelmaan

  Lisätietoja ohjelmasta ja valintaperusteet näet Opintopolku.fi-palvelusta.
  Lue lisää ja hae:
  Maisteriohjelmien haku 10.1.-25.1.

  Siirry Opintopolkuun

  Kysy hakemisesta ja opinnoista

  Hakijapalveluista voit kysyä muun muassa hakukelpoisuuteen, hakuaikaan, valintaperusteisiin, pääsykokeisiin ja valinnan tuloksiin, opiskelupaikan vastaanottamiseen, opintojen aloittamiseen ja yliopistoon kirjoittautumiseen liittyviä kysymyksiä. Suorat sähköpostiosoitteet ovat mallia etunimi.sukunimi(at)uva.fi

  Sähköpostiosoite:
  hakijapalvelut(at)uva.fi

  Miisa Aho
  asiantuntija
  huone 133, Luotsi 1. krs
  puh: 029 449 8166
  Juhani Moisio
  palveluvastaava
  huone 131, Luotsi 1. krs
  puh: 029 449 8135

   

  Postiosoite:
  Vaasan yliopisto
  Hakijapalvelut 
  PL 700 
  65101 Vaasa

  Opintohallinnon henkilökunnalta saat neuvoja opiskelijavalintaan, tutkinnon sisältöihin ja esimerkiksi aikaisempien opintojen hyväksilukemiseen liittyvissä asioissa.

  Sähköpostiosoite:
  neuvonta.kauppatieteet(at)uva.fi

  Miia-Leena Mikkilä
  koordinaattori
  huone: A306, Tervahovi 3. krs
  puh: 029 449 8162