#Snöörit oli katsojamenestys - voittaja kuittasi kymppitonnin

  panorama_snoorit2-p.jpg

  Vaasan yliopiston ja Vaasan ammattikorkeakoulun VAMKin tekniikan opiskelijoiden tähdittämä #Snöörit-realitysarja keräsi suuryleisön: sitä katsottiin Youtubessa yhteensä 642 802 minuuttia eli 1,5 vuotta. Facebookissa sarja tavoitti kohderyhmästään eli 18–24-vuotiaista 82 prosenttia.

  Lue lisää

  Vaasan yliopiston hakijamäärä kasvoi – eniten kasvua tekniikassa

  panorama_marmoriportti2.jpg

  Vaasan yliopiston kandidaattiohjelmiin tuli 5. huhtikuuta päättyneessä korkeakoulujen yhteishaussa 4172 hakemusta. Aloituspaikkoja on yhteensä 460. Kaikkiin hakukohteisiin tuli enemmän hakemuksia kuin viime vuonna.

  Lue lisää

  Opiskelijoiden joukkoäly toi ehdotuksia nuoren yrityksen haasteisiin

  panorama_brandijohtamisen_kurssi.JPG

  Brändijohtamisen kurssilla Vaasan yliopiston opiskelijat pääsivät konkreettisesti soveltamaan teoriaa, kun harjoitustyönä oli laatia brändianalyysi nuoresta vaasalaisesta yrityksestä Nordic Bamboosta. Opiskelijan motivaatio on huipussaan tosielämän yrityscaseissa, joissa pääsee tekemään oikeita töitä oikeille yrityksille.

  Lue lisää

  Haku Vaasan yliopistoon käynnistyi

  panorama_kandihaku-vy-banneri1.jpg

  Haku yliopiston kandidaattiohjelmiin on käynnissä ja päättyy keskiviikkona 5. huhtikuuta klo 15.00. Vaasan yliopistossa on tarjolla hallintotieteiden, energia- ja informaatiotekniikan, kauppatieteiden, tuotantotalouden ja tietojärjestelmätieteen sekä viestintätieteiden kandidaattiohjelmat.

  Lue lisää

  US Navy vieraili Vaasan yliopistolla

  panorama_usnavy-erkki-tekes2.jpg

  US Navyn tutkimuksesta vastaava siviilijohto vieraili Vaasassa keskiviikkona 15. helmikuuta. Delegaatio kiersi opetus- ja tutkimuslaboratorio Technobothniassa ja heille esiteltiin yliopistoa ja Vaasa Energy Business Innovation Centre VEBICiä.

  Lue lisää

  Kauppatieteellinen tiedekunta menestyi kansainvälisessä vertailussa

  panorama_mg_7658.jpg

  Vaasan yliopiston kauppatieteellinen tiedekunta sijoittui vuoden 2016 Eduniversal Business Schools Rankingin kolmosluokkaan Excellent Business Schools with Reinforcing International Influence. Sijoitus luokassa edellyttää esimerkiksi vahvoja kansainvälisiä suhteita sekä koulutuksen kansainvälisiä laatuakkreditointeja eli menestystä ulkopuolisten arvioijien tekemissä laatuarvioinneissa.

  Lue lisää

  Vaasan yliopisto houkuttelee maisterikouluttajana

  panorama_kampus-talvi2016-3.jpg

  Vaasan yliopiston suomenkielisiin maisteriohjelmiin tuli 25. tammikuuta päättyneessä haussa yhteensä 722 hakemusta. Hakijoiden määrä oli pienessä laskussa eli 10 prosenttia. Haussa oli viisitoista maisteriohjelmaa hallintotieteiden, kauppatieteiden, tekniikan ja viestintätieteiden alalla. Kielten koulutusohjelmien maisterivaiheeseen ei ole enää sisäänottoa kielten siirtyessä Jyväskylään.

  Lue lisää

  Vaasan yliopistosta voi jatkossa valmistua myös tuotantotalouden diplomi-insinööriksi

  panorama_s6a7017.jpg

  Vaasan yliopistosta voi jatkossa valmistua diplomi-insinööriksi myös tuotantotalouden koulutusohjelmasta. Uuteen englanninkieliseen Master’s Programme in Industrial Systems Analytics -ohjelmaan on haku käynnissä 25. tammikuuta asti. Lisäksi tuotantotalouteen voi suuntautua syksystä lähtien suomenkielisessä Energia- ja informaatiotekniikan kandidaattiohjelmassa. Kevään yhteishaku kandidaattiohjelmaan on 15.3.–5.4.

  Lue lisää