Hei sinä 3.-6. luokkalainen, tervetuloa tiedekerhoon!

Tiedekerhossa tutkitaan luonnontieteiden ilmiöitä yhdessä ihmetellen ja innostuen. Aine ja energia -tiedekerhossa syvennymme erityisesti aineiden ominaisuuksien ja erotusmenetelmien sekä lämpö- ja sähköenergian tutkimiseen.

Tiedekerho järjestetään keskiviikkoisin 20.9. - 29.11.2017 klo 17.00 - 18.30 (syyslomaviikolla 42 ei ole kerhoa).

Kerhotiloina toimii LUMA-luokassa Technobothnialla, (Puuvillakuja, 65200 Vaasa). Ohjaaja on LUMA-keskus Pohjanmaan koordinaattori Leena Lavonen.

Ilmoittaudu kerhoon tästä. Kerhoon mahtuu 12 lasta. Jos ilmoittautuneita on enemmän, osallistujat valitaan arpomalla. Kerhoon päässeille ilmoitetaan sähköpostitse 11.9. mennessä.

Tiedekerho on ilmainen. Tiedekokeissa on huomioitu lasten turvallisuus ja työvälineet ovat helppokäyttöisiä laboratoriotarvikkeita. Tiedekerholaiset ovat vakuutettuja LUMA-keskuksen puolesta.

Kaikissa kysymyksissä voitte olla yhteydessä kerhonohjaajaan,

Leena Lavonen, puh. 0294498181, leena.lavonen@uva.fi.

 

Pieni_logo.jpg

LUMA-keskus Pohjanmaan tehtävänä on edistää luonnontieteiden, matematiikan ja teknologian opetusta ja oppimista. LUMA-keskus Pohjanmaa on osa kansallista LUMA-keskus Suomea, johon kuuluu yhteensä 13 keskusta suomalaisten yliopistojen ja yliopistokeskusten yhteydessä.

Päivitetty 18.08.2017 - Verkkotoimitus
Login