_____________________________

Pieni_logo.jpg

LUMA-keskus Pohjanmaan tehtävänä on edistää luonnontieteiden, matematiikan ja teknologian opetusta ja oppimista. LUMA-keskus Pohjanmaa on osa kansallista LUMA-keskus Suomea, johon kuuluu yhteensä 13 keskusta suomalaisten yliopistojen ja yliopistokeskusten yhteydessä.

 

Aine ja energia –tiedekerhot alkavat elokuussa!

Tiedekerhoissa tutkitaan luonnontieteiden ilmiöitä yhdessä ihmetellen ja innostuen. Aine ja energia -tiedekerhossa syvennymme erityisesti aineiden ominaisuuksien ja erotusmenetelmien sekä lämpö- ja sähköenergian tutkimiseen. Tiedekokeissa on huomioitu lasten turvallisuus ja työvälineet ovat helppokäyttöisiä laboratoriotarvikkeita.

Tiedekerhot pidetään päivittäin viikolla 31 (31.7. - 4.8.).

1. ja 2. luokan päättäneille klo 9.00 - 12.00

3. - 5. luokan päättäneille klo 13.00 - 16.00 (paitsi perjantaina 4.8.  klo 9.00 - 12.00)

Kerho järjestetään LUMA-luokassa Technobothnialla, (Puuvillakuja, 65200 Vaasa). Ohjaajana toimii LUMA-keskus Pohjanmaan koordinaattori Leena Lavonen.

Molemmat tiedekerhot vierailevat perjantaina 4.8. Pohjanmaan museon Terranova –näyttelyssä, jossa opastettu kierros ja tehtäviä.

Lapset ovat kerhossa ilman vanhempiaan.  Tiedekerhoissa käytetään elintarvikkeita (esim. kananmuna, maito, mustapippuri). Jos lapsellanne on kosketuksesta aiheutuvaa allergiaa, niin pyydämme ilmoittamaan siitä vielä ohjaajalle.

Tiedekerho on ilmainen ja lapselle tulee varata eväät mukaan. Evästauko pidetään yhdessä sovittuna aikana.

Kerhoilmoittautuminen on auki LUMA-keskus Pohjanmaan nettisivuilla ma 3.7. - ma 10.7. Kerhoihin osallistujat arvotaan ilmoittautumisen päätyttyä. Aamupäivän kerhoon otetaan 8 osallistujaa ja isompien kerhoon 10 osallistujaa. Saatte vahvistusviestin lapsenne pääsystä kerhoon sekä tarkempaa infoa kerhosta tiistaina 11.7.

Päivitetty 26.06.2017 - Verkkotoimitus
Login