Uutiset

Kategoriat:

24.jpg

01.04.2015

Yhdessä oppiminen -seminaari tiistaina 21.4.2015

Yhdessä oppiminen on Vaasan yliopiston opiskelijoiden, opettajien ja opintohallinnon sekä työelämän edustajien vuorovaikutteinen prosessi, jossa pohditaan oppimista ja opetusta sekä kehitetään uusia pedagogisia sisältöjä. Tavoitteena on myös opetuksen arvostuksen lisääminen.

thumbnail_aaltosen_kirja.jpg

31.03.2015

Uusi kirja johdattaa kääntäjän monipuoliseen työhön

Huhtikuussa julkaistava Käännetyt maailmat -kirja kokoaa yhteen käännösviestinnän teoriat ja käytännöt, näkökulmat ja ilmiöt ensimmäistä kertaa suomen kielellä.

15.jpg

26.03.2015

Vuoden toinen alumnikirje on ilmestynyt

Vuoden toisen alumnikirjeen aiheena on mm. alumnipäivällinen Helsingissä kesäkuussa.

5.jpg

26.03.2015

Yliopistonlehtori Sirpa Sipolalle tunnustus työstään ruotsin kielen opettajana

Kielipalvelut-yksikön ruotsinkielen yliopistonlehtori Sirpa Sipola on saanut Svenska folkskolans vännerien ja Suomen Ruotsinopettajat ry:n myöntämän ruotsinopettajan stipendin.

thumbnail_kaupungin_valot.jpg

26.03.2015

Teknillinen tiedekunta kehittämässä sähköverkkoliiketoimintaa ja sähkökauppaa

Sähkön tukku- ja vähittäismarkkinat sekä sähköverkkoliiketoiminta ovat globaalisti suurimman muutoksen keskellä sitten sähkön käyttöönoton. Vaasan yliopiston teknillinen tiedekunta on mukana valtakunnallisessa Roadmap 2025 -hankkeessa, jonka tavoitteena on luoda sähköverkkoliiketoiminnan ja sähkökaupan kehityspolku vuosille 2015–2025.

thumbnail_img_8297.jpg

24.03.2015

Markkinoinnin opiskelijat vauhdittamassa Vaasan Sportia, Anviaa ja Yoogaiaa

Markkinoinnin opiskelijat ideoivat Strateginen markkinointi verkostotaloudessa -kurssilla jääkiekkojoukkue Vaasan Sportille ja ICT-yhtiö Anvialle uusia, innovatiivisia yhteistyömuotoja sekä vinkkejä asiakassegmentointiin. Viime vuonna yrityscasena oli online-joogapalvelu Yoogaia.

thumbnail_mikrotentti.JPG

23.03.2015

Mikrotentti motivoi opiskelemaan

Vaasan yliopiston teknillisen tiedekunnan energia- ja informaatiotekniikan ohjelmassa tarjotaan opiskelijoille vaihtoehto perinteiselle luennot ja tentti -mallille. Mm. Signaalien käsittely -kurssi suoritetaan mikrotenttimällä.

thumbnail_lehti.jpg

19.03.2015

Energiakaasut tulevaisuuden polttoaine

Fossiiliset polttoaineet voidaan korvata uusiutuvalla energialla, kuten aurinko- ja tuulienergialla. Yksi vaihtoehto ovat erilaiset energiakaasut, joita Vaasan yliopistollakin tutkitaan.