Uutiset

Kategoriat:

11.jpg

15.08.2016

Opiskelu kesällä 2016

Opintojen etenemistä voi edistää kesäajan opiskelulla.

thumbnail_kesakurssin_opiskelijoita.jpg

12.07.2016

Suomi sujuvaksi kesäkurssilla

“Suomen kielen opiskelu on seikkailu”, sanovat slovakialaiset opiskelijat Viktória Šúsová ja Natália Šebestová. He ja 46 muuta opiskelijaa eri puolilta maailmaa aloittivat tänään suomen kielen ja kulttuurin kesäkurssin Vaasan yliopiston kampuksella.

thumbnail_tervahovi_opiskelijoita.jpg

07.07.2016

Jokaisen opiskelijan opinnot turvataan kielten opetuksen siirrossa Jyväskylään

Vaasan ja Jyväskylän yliopistojen aiesopimuksen mukaan jokaisella Vaasan yliopistossa kielten tutkintoa opiskelevalla on oikeus siirtyä Jyväskylän yliopistoon suorittamaan tutkinto syyslukukaudesta 2017 lähtien. Opiskelija voi toisaalta suorittaa tutkintonsa loppuun myös Vaasan yliopistossa siirtymäkauden aikana.

thumbnail_liandong_zhu_levankasvatus_vaasan_yliopisto.jpg

06.07.2016

Levästä energiaa ja ratkaisuja jäteveden puhdistukseen

Levä ei ole vain myrkyllistä puuroa uimarannoilla, vaan myös tulevaisuuden energianlähde. Vaasan yliopisto on mukana uudessa yhteispohjoismaisessa TransAlgae -levätutkimushankkeessa, jossa tutkitaan, miten mikro- ja makroleviä voidaan tuottaa kannattavasti muun muassa jätevirtoja hyödyntäen ja samalla puhdistaa jätevettä.

thumbnail_seminaarikuva_3a.jpg

04.07.2016

Veronkierroksi tuomitut korkojärjestelyt puhuttivat Vaasan yliopiston veroseminaarissa

Vaasan yliopiston talousoikeudellisen informaation tutkimusryhmän veroseminaarissa käsiteltiin korkojen vähentämistä kansainvälisessä konsernissa. Aihe on erittäin ajankohtainen, sillä korkein hallinto-oikeus (KHO) julkaisi kesän kynnyksellä kaksi merkittävää vuosikirjaratkaisua, jossa se katsoi korot vähennyskelvottomiksi kahdessa isossa kansainvälisessä korkojärjestelyssä ja sovelsi toiseen järjestelyyn veronkiertosäännöstä.

11.jpg

01.07.2016

Uusille opiskelijoille suunnatut infopäivät opinnoista 9.8. ja 16.8.

Avoin yliopisto järjestää opiskelijoilleen syksyisin opintoneuvontatilaisuuksia, joiden tarkoituksena on vauhdittaa opintojen alkua.

thumbnail_sisasatamanettivaakaritalukkarinen.jpg

01.07.2016

Uudet opiskelijat valittu

Vaasan yliopiston uudet opiskelijat on valittu. Yliopistoon hyväksyttiin kevään ja kesän opiskelijavalinnoissa yhteensä 828 uutta opiskelijaa.

thumbnail_vararehtori_s6a3916.jpg

30.06.2016

Jari Kuusisto jatkaa yliopiston rehtorina

Vaasan yliopiston rehtorina jatkaa yliopiston hallituksen päätöksen mukaisesti Jari Kuusisto 30. kesäkuuta 2017 asti. Hän on toiminut määräaikaisena rehtorina kevään ajan.