Orientaatiopäivät

Opinnot alkavat uusien opiskelijoiden orientaatiopäivillä, joille jokaisen uuden opiskelijan on syytä osallistua. Syyslukukaudella orientaatiopäivät pidetään kaikille kandidaattiohjelmissa aloittaville opiskelijolle samanaikaisesti. Maisteriohjelmissa aloittaville on omat orientaatiopäivät.

Orientaatiopäivät koostuvat sekä kaikille yhteisistä että koulutusalakohtaisista tiedotustilaisuuksista. Orientaatiopäivät ovat jo osa kandidaatin tutkinnon opiskelua, Johdatus yliopisto-opiskeluun -opintojaksoa.

Orientaatiot jatkuvat syyslukukaudella myös muilla infotilaisuuksilla. Niissä kerromme uusille opiskelijoille mm. tenttikäytännöistä, opiskelun hallinnasta sekä ura-asioista. Tilaisuuksien aikataulut ovat orientaatiopäivien ohjelmissa ja niistä tiedotetaan lähempänä ajankohtaa.

Ensimmäisenä päivänä uudet opiskelijat tapaavat myös omat tuutorinsa, jotka ohjaavat opinnon aloittamiseen liittyvissä käytännön asioihin. Katso lisää tuutoroinnista.

Syksyn 2017 orientaatiopäivät

Kandidaattiopiskelijoiden orientaatiot alkavat keskiviikkona 30.8. ja maisteriohjelmiin valituilla orientaatiopäivät ovat 4.-5.9.

Energia- ja informaatiotekniikka

Hallintotieteet

Kauppatieteet
(kauppatieteellinen tiedekunta)

Kauppatieteet
(teknillinen tiedekunta)

Viestintätieteet

 

Yhteiset luennot ovat päärakennus Tervahovissa. Muiden tilaisuuksien paikat on kerrottu orientaatiopäivien ohjelmissa.

Orientaatiopäivät sisälsivät syksyllä 2016 mm.

Syyslukukaudella alkuohjaukseen sisältyy mm.

Päivitetty 01.09.2017 - Verkkotoimitus
Login