Minä & tiede

Tutkimusta tutuksi

mtiede.jpg

Mitä siellä yliopistolla oikein tehdään? Tutkimustyö ei aina ole näkyvää, mutta se koskettaa jokaisen arkea tavalla tai toisella. Minä & tiede -yleisöluennoilla pureudutaan ajankohtaisiin ja mielenkiintoisiin tutkimusaiheisiin. Tiede on meidän kaikkien.

Tervetuloa mukaan oppimaan ja oivaltamaan! Vapaa pääsy.

Ota oivallus! Minä ja tiede -luennot ovat keskustelevia tapahtumia keskellä kaupunkia. Niissä käsitellään ajankohtaisia aiheita kansantajuisesti.

Vaasan yliopisto haluaa olla oman alueensa arjessa mukana tukemassa alueen menestystä ja kansainvälistymistä. Yliopisto haluaa näkyä ja kuulua siellä, missä ihmiset ovat: kaupungilla, kahvipöydissä ja verkossa.

Minä & tiede -luennot pidetään myös Seinäjoella, pääkirjaston Jaaksi-salissa (Alvar Aallonkatu 14).

Vaasassa luennot ovat keskiviikkoisin, Vaasa-opiston juhlasalissa (Raastuvankatu 31). Luennot alkavat klo 18.00.

Kansainvälisen tason tutkimusryhmät

Vaasan yliopistossa tehdään vaikuttavaa tutkimusta joka päivä, ja yliopiston tutkimusryhmillä on laajat yhteydet maailmalle. Yliopisto on aina halunnut korostaa myös liiketoimintaosaamista ja alueellista vaikuttavuutta, mikä näkyy käytännönläheisinä tutkimusaiheina ja tiiviinä yhteistyönä 300 yrityksen kanssa.

5 000 opiskelijan Vaasan yliopistossa opetetaan ja tutkitaan kauppatieteitä, hallintotieteitä, tekniikkaa sekä kieliä ja viestintää. Yliopisto on valinnut erityisiksi painoaloikseen johtamisen, energian, monikielisyyden ja rahoituksen. Levón-instituutti tarjoaa täydennyskoulutusta ja Avoin yliopisto akateemista koulutusta kaiken ikäisille.

***

Seuraava Minä & tiede -luento:

29.11.2017 klo 18 Vaasa-opisto, Raastuvankatu 31, juhlasali

Soveltavan filosofian professori Tommi Lehtonen: Sisu

Tule ja tuo ystäväsikin!

Päivitetty 23.11.2017 - Tiedottajat
Login