Tammifuksin tarina

thumbnail_dsc_0475.JPG

26.04.2017 0 comments.

Milloin tutkielma on valmis?

Asetin viime vuoden lopulla itselleni tavoiteaikataulun kanditutkielmalle. Ihan täysin en aikataulussani pysynyt, vaan työkiireet ja muut (teko)syyt pitkittivät hieman projektia. Työn loppuun saattaminen venyikin odotettua pidemmälle kevääseen, mutta nyt tutkielma on kuitenkin valmis ja lopullinen työ on jätetty arvioitavaksi.

thumbnail_vappu.jpg

05.04.2017 0 comments.

Kaksi viikkoa Wappuun!

Kyllä, luit aivan oikein. Kevät alkaa olla jo pitkällä: Wappuun on nimittäin aikaa enää vain kaksi viikkoa! Vaikka varsinainen Vappupäivä onkin vasta toukokuun 1. päivänä, alkaa Vaasassa opiskelijoiden Wapun viettäminen jo hyvissä ajoin ennen sitä.

thumbnail_parveke.JPG

05.03.2017 0 comments.

Muuttohommissa

Helmikuu tuli ja meni. Blogin kirjoittaminen jäi hieman vähemmälle, sillä töiden ja opiskelun lisäksi aika meni pitkälti uuteen asuntoon muuttaessa. Sain avaimet jo kuun puolessa välissä, joten itse muuttourakkaan jäi peräti pari viikkoa aikaa. Pelkkään tavaroiden siirtelyyn en kuitenkaan tuota aikaa käyttänyt, sillä uudessa asunnossa piti tehdä aluksi hieman pintaremonttia ja vaihtaa muun muassa tapetteja seiniin. Iso kiitos remonttiavusta vielä anopille! :)

thumbnail_tritonia1.JPG

25.01.2017 0 comments.

Kysymyksiä opiskelusta

Millaista on opiskella yliopistossa? Voiko aamulla jäädä nukkumaan, jos ei jaksa herätä luennolle? Kuinka monta sivua yhteen tenttiin pitää lukea?

thumbnail_dsc_0272.JPG

10.01.2017 0 comments.

Takaisin kampukselle!

Tänään oli taas aika palata kampukselle ja aloittaa kevätlukukausi ensimmäisten luentojen parissa.

thumbnail_dsc_0305.JPG

27.12.2016 0 comments.

Uutta vuotta odotellessa

Edellisestä kirjoituksesta onkin ehtinyt vierähtää jo muutama viikko. Joulukuun kiireet ovat nyt kuitenkin onneksi takanapäin ja välipäivinä löytyi hetki aikaa päivittää tätä blogiakin.

thumbnail_joulu.jpg

01.12.2016 0 comments.

Erilainen joulukalenteri

Tänään oli lupa avata ensimmäinen luukku joulukalenterista. Itse en ole vielä ehtinyt sellaista hankkia, mutta joulutunnelmiin on toki jo ehditty virittäytyä. Tiistaina vietettiin nimittäin talousoikeuden pääainekerhon Momentin pikkujouluja.

thumbnail_jh2_5707.jpg

15.11.2016 0 comments.

Yhtä juhlaa!

Viime viikonloppua vietettiinkin hieman tavallista juhlavammissa merkeissä, kun osallistuin Vaasan oikeustieteellisen ainejärjestön Justus ry:n 25-vuotisjuhliin ja vein paikalle oman ylioppilaskuntamme tervehdyksen.